Wat is er innovatief aan brouwen en distilleren?

Wat is er zo innovatief aan brouwen en distilleren, vraag je je af? Geef me maar een biertje, toch? Mis. Iedereen die echt van zijn bier, cider of een ander gebrouwen of gedistilleerd product houdt, weet dat kwaliteit telt. Of je nu een trouwe Budweiser-drinker bent of een ambachtelijke ciderkenner, het brouw- en distillatieproces is essentieel om van je favoriete drankje te genieten, Sommigen van jullie die zelf bier brouwen bij je thuis. Het is het ding dat ervoor zorgt dat je nieuwe dingen probeert of dat je eraan herinnert om terug te keren naar je enige echte liefdesproduct. Innovatie in brouwen en distilleren, meer nog dan ingrediƫnten, maken de drank.
Heb je ooit een fles of blikje bier opengebroken en gedacht: “uh, dit is uit?” Ooit een cider of een lokaal biertje rechtstreeks van de tap gehaald bij een van je favoriete brouwerijen en gewoon geweten dat er iets onaantrekkelijk was? Of, integendeel, heb je ooit een nieuw drankje geprobeerd en, zelfs als het misschien niet je favoriete smaakcombinatie is, herkende je gewoon wat een frisse, knapperige drank het is? Het grootste deel hiervan heeft te maken met het brouw- en distillatieproces. En het grootste deel van dat proces heeft te maken met machines.

Innovatieve molens?
De juiste brouwmolen kan het rendement met meer dan 10% verhogen. De juiste distilleerapparatuur kan het verschil maken tussen badgin en dat spul dat Ryan Reynolds altijd promoot op zijn Instagram voor $ 30 per fles. Zachte smaak? Knapperige afwerking? Perfecte hoeveelheid hop? Ja, dat heeft allemaal te maken met de apparatuur waarop het graan wordt gemalen en opgerold, de distilleermachines die de suiker fermenteren tot alcohol, en meer.

Omdat je hier bent, durven we erop te wedden dat je ofwel om je drankje geeft, ofwel dat je dat drankje aan je klanten wilt geven. Wat betekent dat je weet dat er iets is dat het onderscheidt van de rest. Dus nu weet je wat dat iets is: eersteklas innovatieve brouw- en distillatieapparatuur.

Bij RMS Roller Grinder geven we net zoveel om de kwaliteit van uw gebrouwen en gedistilleerde drank als u, en we willen dat u het elke keer weer goed doet.