Sedumdak, nog voordeliger met subsidies

Wilt u een sedumdak aanleggen, maar weet u niet precies hoe het zit met de subsidies? NatureGreen legt het voor u uit! Een sedumdak kan best een investering zijn, maar met behulp van subsidies vanuit bijvoorbeeld de gemeente kunt u op een deel van de kosten besparen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Verschillen per gemeente

Of u aanspraak kunt maken op subsidie is afhankelijk van de gemeente waar u woont. Niet alle gemeentes hebben namelijk dezelfde regelingen of mogelijkheden. Daarnaast wordt subsidie in sommige delen van Nederland verzorgt door de provincie, het waterschap of een ander fonds. Omdat het soms moeilijk is te achterhalen welke regeling voor u geldt, hebben we bij NatureGreen per gemeente op een rijtje gezet of u wel of geen aanspraak kunt maken op subsidie. Zo hoeft u niet lang te zoeken en kunt u gemakkelijk achterhalen welke regels voor u gelden!


Voorwaarden

Het is wel belangrijk om rekening te houden met de verschillende subsidievoorwaarden. In sommige gemeenten worden er namelijk bepaalde eisen aan het te plaatsen groen dak gesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groen dak met een minimale oppervlakte, of een groen dak met een minimale waterbergende capaciteit. Om verassingen te voorkomen raden we u daarom aan altijd goed de voorwaarden te controleren!

Neem nu contact op met NatureGreen!

Weet u niet zeker of u aanspraak kunt maken op subsidie, of heeft u vragen over de voorwaarden die staan aangegeven? NatureGreen kan u hierbij helpen. Op onze website hebben wij een handig subsidie overzicht gemaakt, waar u in één oogopslag kunt zien wat op u van toepassing is. Zo hoeft u nooit lang te zoeken! In sommige gemeenten is het namelijk zo dat uw dak aan bepaalde voorwaarden, zoals een minimum oppervlakte, moet voldoen. Om verrassingen te voorkomen is het dus handig deze van te voren te checken. Wilt u hier toch liever nog wat advies over? Neem dan contact op met onze klantenservice. De adviseurs van NatureGreen staan u namelijk graag te woord!