Hoe je Instagram-volgers kunt kopen in 2023

De voor- en nadelen van het kopen van Instagram-volgers


Denk je erover om Instagram-volgers te kopen?

Er zijn veel redenen waarom mensen dit doen. Misschien probeer je je merk op te bouwen of wil je gewoon populair overkomen.

Wat je redenen ook zijn, er zijn zowel voor- als nadelen aan het kopen van Instagram-volgers. In deze blog gaan we beide kanten van het argument bekijken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Laten we beginnen met de pluspunten:

1. Door Instagram volgers kopen, kun je populairder lijken dan je in werkelijkheid bent. Dit kan geweldig zijn voor het opbouwen van uw merk of om persoonlijke redenen.

2. Het kan een snelle en gemakkelijke manier zijn om het aantal volgers te verhogen.

3. U zult merken dat uw betrokkenheidsniveaus toenemen als u meer volgers heeft. Dit komt omdat de kans groter is dat mensen interactie met je aangaan als ze zien dat je veel volgers hebt.

Laten we nu eens kijken naar de nadelen:

1. Mensen zullen kunnen zien dat je volgers hebt gekocht en dit kan je reputatie schaden.

2. De volgers die u koopt, zullen geen echte mensen zijn die geïnteresseerd zijn in uw inhoud. Dit betekent dat uw betrokkenheidsniveaus waarschijnlijk lager zijn dan wanneer u organische volgers had.

3. Het kopen van volgers is in strijd met de servicevoorwaarden van Instagram en als je wordt betrapt, kan je account worden opgeschort.

Dus daar heb je het, de voor- en nadelen van het kopen van Instagram-volgers. Uiteindelijk is de beslissing aan jou, maar we raden het af.

Hoe herken je een valse Instagram-volger


In deze tijd wordt het steeds moeilijker om een valse Instagram-volger te herkennen. Met zoveel mensen die betalen voor valse volgers, vind-ik-leuks en reacties, is het moeilijk om te weten wie je kunt vertrouwen.

Als je je afvraagt hoe je een valse Instagram-volger kunt herkennen, zijn hier een paar dingen waar je op moet letten :

1. Ze hebben een laag aantal volgers.

Als iemand een laag aantal volgers heeft, is het een rode vlag dat ze mogelijk nep zijn. Dit komt omdat het onwaarschijnlijk is dat iemand met een laag aantal volgers de betrokkenheid kan genereren die nepaccounts doorgaans hebben.

2. Ze hebben een hoge verhouding van volgers ten opzichte van volgers.

Als iemand veel mensen volgt maar zelf niet veel volgers heeft, is het een andere rode vlag dat ze mogelijk nep zijn. Dit komt omdat het waarschijnlijk is dat ze veel mensen volgen in de hoop teruggevolgd te worden.

3. Ze hebben een groot aantal vind-ik-leuks, maar geen reacties.

Dit is nog een veelbetekenend teken van een nep-account. Als iemand een groot aantal vind-ik-leuks heeft maar geen reacties, is het waarschijnlijk dat ze betalen voor likes. Dit komt omdat het veel gemakkelijker is om likes te kopen dan om reacties te kopen.

4. Ze hebben een groot aantal reacties, maar geen likes.

Dit is het omgekeerde van het vorige punt. Als iemand een groot aantal reacties heeft, maar geen vind-ik-leuks, betaalt hij waarschijnlijk voor reacties.

5. Ze hebben een groot aantal volgers maar geen posts.

Als iemand een groot aantal volgers heeft maar geen posts, is dit een sterke indicatie dat ze nep zijn. Dit komt omdat het zeer onwaarschijnlijk is dat iemand zoveel volgers zou hebben zonder er ook inhoud voor te hebben.

6. Ze hebben een groot aantal volgers maar heel weinig posts.

Als iemand een groot aantal volgers heeft maar heel weinig posts, is dat nog een indicatie dat ze mogelijk nep zijn. Dit komt omdat het waarschijnlijk is dat ze maar een klein aantal mensen volgen, zodat ze niet veel hoeven te posten.

7. Ze hebben een groot aantal volgers en een

Hoe je een gerenommeerd bedrijf kiest om Instagram-volgers van te kopen


Als het gaat om het kopen van Instagram-volgers, zijn er veel dingen waarmee u rekening moet houden. Je wilt er zeker van zijn dat je volgers van hoge kwaliteit krijgt die zich bezighouden met je inhoud, en je wilt er ook zeker van zijn dat je niet wordt opgelicht.

Er zijn veel bedrijven die beweren dat om je een bepaald aantal volgers te kunnen geven voor een bepaalde prijs, maar ze zijn niet allemaal gerenommeerd. Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een bedrijf om Instagram-volgers van te kopen:

1. Zoek naar bedrijven die al een tijdje bestaan.

Er zijn veel ‘fly-by-night’-bedrijven die opduiken om je volgers te verkopen, maar die verdwijnen een paar weken later. Als een bedrijf al een tijdje bestaat, is dat een goed teken dat het een goede reputatie heeft.

2. Lees beoordelingen van andere gebruikers.

Als u niet zeker bent van een bedrijf, kijk dan wat andere mensen erover te zeggen hebben. Er zijn veel beoordelingssites waar u beoordelingen van andere gebruikers kunt lezen.

3. Zorg ervoor dat het bedrijf klantenondersteuning biedt.

Als er iets misgaat, wilt u contact kunnen opnemen met de klantenondersteuning en hulp krijgen. Gerenommeerde bedrijven bieden klantenondersteuning voor het geval u problemen ondervindt.

4. Controleer of het bedrijf echte accounts gebruikt.

Sommige bedrijven gebruiken nepaccounts om het aantal volgers te verhogen. U wilt er zeker van zijn dat het bedrijf dat u gebruikt echte, actieve accounts aanbiedt.

5. Zorg ervoor dat het bedrijf een geld-terug-garantie biedt.

Als een bedrijf er zeker van is dat het goede volgers kan leveren, moet het een geld-terug-garantie bieden. Op deze manier kun je je geld terugkrijgen als je niet tevreden bent met de resultaten.

Dit zijn slechts een paar dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een bedrijf om Instagram-volgers van te kopen. Doe je onderzoek en zorg ervoor dat je volgers van hoge kwaliteit krijgt van een gerenommeerd bedrijf.