5 redenen om een bruidskapsel en bruidsmake-up te laten doen door Knap van Ellen

Op 1 van de mooiste dagen van je leven wil je zeker weten dat je bruidskapsel en bruidsmake-up  goed zit en ook goed blijft zitten.

Hieronder vindt je 5 redenen om te kiezen voor mij als bruidsstylist.

1. Ik werk met enorm veel passie en liefde voor het vak. Elke keer weer ga ik met veel enthousiasme en al mijn spullen onderweg naar een bruid. Wat erg handig en fijn is om te weten: Op het moment dat je met mij contact opneemt voor jouw bruidssessie,plan ik een korte bel afspraak met je in. Hierin kijken we samen of we de benodigde klik voelen om met elkaar door te gaan.

Ik vind dit een heel belangrijk punt want ik ben ervan overtuigd dat het goed moet voelen voor je op zo’n belangrijke dag.

Wanneer je mij laat weten dat jij met mij verder wilt, stuur ik jou een offerte van wat wij hebben besproken aan de telefoon.

2. Ik ben altijd op de hoogte van alle trends en technieken.

3. Ik kom eventueel ´s avonds terug op locatie voor een Touche Up zodat je op en tot aan het feest kan beginnen. Draag je zelden make-up en ben je bang onherkenbaar te worden met make-up, ik zorg ervoor dat je een Natural Beauty wordt. Tijdens een proefsessie maak ik altijd even een praatje zodat ik jou ook echt leer kennen en jou wensen uit kan laten komen.

4. Ik zoek zorgvuldig mijn producten uit, zodat de mascara tegen een traantje kan.

5. Ik verzorg zowel jou kapsel als bruidsmake-up. Wel zo makkelijk! Op locatie bij jou aan huis of op een trouwlokatie zodat je heerlijk en ontspannen aan jou trouwdag kan beginnen. Indien nodig kan ik al vroeg op locatie zijn. Willen je moeder, vriendin of andere daggasten ook voorzien worden van haar en make-up? Dat kan!

Nog een bonusreden:

Wist je dat ik niet alleen de bruid kan mooi maken op haar trouwdag?
Vaak heb ik ook nog tijd om 1 of meerdere gasten te voorzien van een leuk opgestoken kapsel.
Dus ook voor het kapsel van de moeder van de bruid of de bruidsmeisjes.Gedurende de dag van de bruiloft kan ik jouw make-up en haar bijwerken en meerdere gasten mooi maken.

Ik werk voornamelijk in de buurt van Eemnes, Amersfoort, Baarn, Soest, Hillversum, Huizen, Blaricum, Bilthoven, Nijkerk  en omstreken, maar ben uiteraard te boeken voor klussen in heel Nederland.

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken? Neem gerust contact met mij op. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou !

Liefs, Ellen.