10 gekke niet-dodelijke wapens

Niet-dodelijke wapens (niet-dodelijke wapens) worden ontwikkeld door het Amerikaanse leger. Het redden van levens is een topprioriteit voor alle wetshandhavingsinstanties. Niet-dodelijke wapens worden momenteel gebruikt om risico’s te minimaliseren en voor zelfverdediging. Het doel van deze wapens is niet om iemand te doden, maar om ervoor te zorgen dat je wegblijft wanneer zich een dreiging of omstandigheid voordoet. Niet-dodelijke wapens worden voornamelijk gebruikt door politie, leger en wetshandhavingsinstanties. Op dit moment worden er elke dag misdaden tegen mensen gepleegd, zoals verkrachting en beroving. Hierdoor zijn de meest voorkomende zelfverdedigingswapens, zoals het lijmpistool, tactische pennen en pepperspray, legaal en draagbaar voor gewone mensen. Enkele gekke, niet-dodelijke wapens worden hier vermeld.

10 gekke niet-dodelijke wapens: –

1. foelie

Foelie is een soort traangas. Veelvoorkomende effecten van de foelie zijn: branderig gevoel in de neus, mond, keel, oncontroleerbaar scheuren en beklemd gevoel op de borst. Het kan mentaal verspreide mensen treffen als psychologische effecten zoals paniek, angst. De politie en het leger gebruiken vooral foelie om de demonstranten of de maffia onder controle te houden.

2. Palmwapen

Palm met een pistool is een categorie van niet-dodelijke wapens. Wapens in de palm van je hand die je comfortabel kunt dragen en ook lichte wapens zoals pepperspray, stun guns, sleutelhangers, tactische pennen. Indien nodig zijn deze wapens stevig genoeg om te gebruiken. Je kunt ze gemakkelijk met ��n hand vasthouden. Sommige mensen zijn niet bekend met deze wapens; ze weten niet hoe ze het moeten gebruiken, dus het kan voor problemen

. Je moet weten hoe je deze wapens moet gebruiken.

3. Stun guns

Stun guns worden gebruikt door politieagenten/politieagenten. Wanneer ze een persoon moeten neerschieten, worden verdovingsgeweren gebruikt. Deze zijn zeer effectief en snel. Een persoon die met dit wapen wordt neergeschoten, valt gewoon een tijdje flauw totdat de politie klaar is om ondervraagd te worden.

4. Zitzakgeweren

Bean Bag Gun is een niet-dodelijk wapen dat wordt gebruikt voor zelfverdediging. Tijdens het schieten maakt het een vreemd geluid en raakt de aanvaller. Elke zitzak weegt ongeveer 40 gram en is gevuld met loodschot. Dit wapen is niet 100% veilig omdat je zou kunnen worden gedood als het de verkeerde gevoelige plek / gebied raakt, maar het is veiliger dan de kogel.

5. Netkanon

Om een ??crimineel effectief te stoppen, worden netgeweren gebruikt. Een net schiet uit en vangt de crimineel. Netkanonnen worden ook gebruikt voor het vangen van dieren.

6. Raketwapens

Voor zelfverdediging worden verschillende niet-dodelijke projectielwapens gebruikt. Deze wapens zijn moeilijk te dragen, zoals pistolen in je tas of broekzak. Deze wapens zijn rubberen kogels, pistoolkruisbogen, hogesnelheidsstroppen, vechtsportwapens. Je moet voorzichtig zijn met deze wapens, want degenen die niet weten hoe ze ze moeten gebruiken, kunnen dodelijk zijn.

7. Taser

Taser is een type niet-dodelijk wapen dat wordt gebruikt door politie en militaire eenheden. Dit zou een stroom op de aanvaller moeten ontketenen. De elektriciteit verstoort de signalen die van de hersenen naar het hele lichaam gaan. Het is als een pistool. Wanneer je schiet, zullen de elektroden uit het pistool springen en het doelwit raken.

8. Plasma geluidsisolatiesysteem

Het Plasma Acoustic Shield System (PASS) maakt gebruik van lasers om plasmapockets tot 100 meter in de lucht te cre�ren en die pockets vervolgens met een andere laser tot ontploffing te brengen, waardoor elke keer een explosief effect ontstaat. Het idee achter dit niet-dodelijke wapensysteem zijn korte pulsen van krachtige lasers. Momenteel kan het systeem slechts 10 explosies per seconde uitvoeren, maar het Pentagon mikt op honderden.

9. Stemstoorzender

Stemstoorzender is een apparaat dat werkt op een bereik van 30 meter en de woorden van mensen kan blokkeren. Speech Jammer werkt door te luisteren met een microfoon.

10. JPX-stralingsbescherming

JPXJet Protector is als een wapen om een ??vijand te stoppen. JPXJET heeft een ontwerp met dubbele buis waarmee het twee blikjes irriterend middel kan afvuren met een ongelooflijke 430 per uur. Dit apparaat werkt binnen een bereik van 6,5 meter. Dit is een van de betrouwbare niet-dodelijke wapens.